25 oktober 2011

Så här blir detTänk att det vita i stället blir silverglänsande. Annars är detta, efter många alternativ och funderingar, slutprodukten!

7 kommentarer:

Magnus Borg sa...

Snygg layout, fin placering av titel och undertitel. Författarnamnen också "rätt" placerade. Tycker dock att Carolas blick i kombination med den dova tonen får det hela att kännas lite väl svårmodigt och lite halvt tillgjort, faktiskt. Titeln känns fortfarande helt fel (som jag kommenterat om tidigare), men slutprodukten känns dock bearbetad. Den är tilltalande - men lite tillgjord. Detta är mina spontana tankar - inte på något sätt "sanningen".

Andreas E sa...

Ja, vi får väl se hur det tas emot! Jag tycker själv att blicken är aaaaningen vemodig, och egentligen hade jag föredragit ögonkontakt, men det är mycket som ska falla på plats för att helheten ska bli fin, och givet de alternativ som fanns tycker jag att det här är lyckat! Som sagt, vi får se...

Magnus Borg sa...

Ja, jag önskar er verkligen lycka till med boken! Det ska bli hemskt spännande att läsa.

Anonym sa...

Fint.

Elin Berglund sa...

Oj, den bilden var inte alls det jag hade trott att ni skulle välja! Hon ser väldigt allvarlig ut, på gränsen till ledsen, och det är väl inte hur man är van att se Carola. Kanske därför det känns konstigt.

Titeln är ju given, men kanske lite trist. Tycker "Mitt i ett äventyr" hade varit en bättre titel, inte fullt lika förutsägbar!

Men boken ser fin ut, trots ångestbilden. Fin placering på texten och så!

Detta är min feedback och mina tankar. Jag, ett vanligt Carolafan.
Stort lycka till.

Andreas E sa...

Spännande att höra! Färgtoningen är ju en annan fråga - formgivaren provade också med en klarare grön färg, men det blev för sömnigt.

Det bästa med den här bilden är att den visar Carola som vacker, och att det så omisskänligt är hon.

Vi undersöker också om man kan prägla bokstäverna, alltså trycka dem så de får lite tredimensionell struktur. Det är nog tyvärr asdyrt...

Stina sa...

Känner spontant att det hade varit mycket finare om bilden hade varit i svartvitt. Men ni har säkert testat alla varianter redan.

Den blå färgen gör att det känns lite onaturligt, men om tanken är att förmedla att Carola är en främling för oss, så har ni nog lyckats.

Dock förstår jag inte hur den rosa färgen i titeln hänger ihop med det andra.

Ser fram emot att läsa boken! :)