20 juli 2011

Om att prata med oss

Just nu är vi inne i en lite mer intensiv arbetsfas; vi har en vecka avsatt för samlat och gemensamt arbete. Väldigt roligt!

I jobbet ingår att prata med måååånga människor, som på olika sätt har jobbat professionellt med Carola. Nästan alla som jag har kontaktat är vänliga men också, inledningsvis, mycket avvaktande. De vill veta mer om oss och om projektets karaktär innan de vill svara på några frågor. Några vill slå en signal till Carola och höra om hon har några invändningar, några vill helt avstå. Och det är så klart hundra procent ok.

En sak har de gemensamt: De är helt införstådda med den lätt bisarra mediebilden av Carola, och vill inte medverka till något som leder till dåligt underbyggda skandalrubriker.

Det vill inte vi heller. Vi brukar hänvisa hit till bloggen, och berätta lite mer om vårt upplägg, och det verkar som om det ändå räcker för de flesta. Men igen, i den mån någon tvivlar: Vi skriver inte nån skvallerbok. Vi skriver inget kapitel om Carolas barndom, eller om Runar. Vi skriver en nördig kulturspaningsbok. Så vet ni! ;-)

***

Soundtrack i dag: Den engelskspråkiga versionen av "Det regnar i Stockholm".

Inga kommentarer: