20 april 2011

Direkt från Schweiz

Ibland ställs frågan om Carolas internationella karriär. Vilka fans har hon egentligen utomlands, om man inte räknar med Norge?

Inte så jättemånga, är nog det uppriktiga svaret. Men de finns. Som till exempel Beat och Sylvie Rümmele från Basel i Schweiz, som flög till Köpenhamn, tog tåget över, såg Carola live i Malmö, käkade middag på restaurang Mello Yello på Lilla Torg, övernattade och flög hem.

De var alldeles tagna efteråt. Beat minns Carola från festivalen 1983, tappade bort henne, råkade befinna sig i Aten vid tiden för Eurovision Song Contest 2006, såg henne igen och mindes – just exakt så fantastisk var hon ju! Sedan dess följer han och hans fru Carola noga via nätet, de läser vad de kan om henne via Google Translate och skaffar den musik de kan hitta.

Men det här var första konserten, första mötet. Lyckan!

7 kommentarer:

Teresa sa...

Alltså, det här här ju typ de finaste jag läst´, jag vill i princip förhandsboka en bok redan nu!
Jag är nästan nära på att skriva en uppsats om mig och carola. Har ju redan berättat min sorgliga historia om mitt möte med carola för Johanna på twitter.

Peppen på att berätta. Säg till. Iallafall här : http://www.youtube.com/watch?v=pEaeIMlZdvo&feature=feedf kan man se hur mkt jag gillar Carola. Typ

Anonym sa...

I Finland är finns nog oxå en del....

Anonym sa...

-är förstås ;)

Andreas E sa...

Men du är ju bara för fin, vilken ljuvlig video! :-) Kan du inte berätta historien om ditt sorgliga möte en gång till, här?

Joc sa...

Alltså monsterteresa din video är FANTASTISK!!!! <3

Teresa sa...

ÅH Det var det finaste jag hört på länge! tack tack! :D (ska sova lycklig nu) fast jag skulle ju berätta en historia. Jag ska dessvärre gå upp kl 0400 och jobba. Ska komma ihåg om ni vill höra! jag kommer så fort jag kan köpa eran bok. (när den blivitr klar alltså)

Andreas E sa...

Jaaaaa! Du bara MÅSTE berätta ju! Nunununu!!